TotalCar ülésfűtés – Impresszum

Technológia

Ezen oldalakat a Microsoft Internet Explorer 7 és magasabb verzióhoz optimalizáljuk. A legfrissebb böngésző ingyenes letöltésére az alábbi weboldalon van lehetőség: www.microsoft.com

Általános jogi információk

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák és videoanyagok valamint ezek elrendezése az ülésfűtés.com weboldalán a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldal tartalmának kereskedelmi céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. További rendelkezésig az ulesfutes.com oldalakon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett.

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére az ulesfutes.com oldalt üzemeltető WPC Smart Solutions Kft. menedzsmentje nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. A WPC Smart Solutions Kft. ez úton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek, mindaddig, amíg ezek a menedzsment súlyos gondatlanságán nem alapulnak.

Személyes adatait, amelyekre az ulesfutes.com oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi előírások szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. A WPC Smart Solutions Kft. az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.

A WPC Smart Solutions Kft. biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek és azokat állandóan javítjuk.

Céginformációk:

Cégnév: WPC Smart Solutions Kft.
Ügyvezető: Nagy Zsolt
Cégjegyzékszám: 01-09-296395
Adószám: 25921827-1-43
Bankszámlaszám: K & H  Bank 10402094-50526865-80851005

Felügyeleti szerveink:
Fővárosi Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
B.K.I.K. Békéltető Testülete